Wie is mijn slager

Antwoordt op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan ik ook via de internet site bestellen?

Ja. Dit kan via de reaktie pagina op de slagersite. Echter vaak heeft u een aantal vragen bij uw bestelling en omgekeerd zal de slager ook een aantal vragen aan u hebben Dit is niet omdat de bestelling zo onduidelijk is maar een ambachtelijke slager geeft zoveel service dat er vaak veel variatie mogelijk is. Het zou te overdadig zijn om al die variaties in de site te gaan opnoemen. Vandaar dat de slager vaak liever heeft dat u gewoon even opbelt. Het staat u natuurlijk vrij om toch via de reaktie pagina te bestellen wanneer u denkt dat dit beter uitkomt.

Ik mis een slager, wat moet ik doen?

Dagelijks wisselt het slagers bestand in Nederland. Er stoppen, verhuizen en veranderen slagerijen. Wij doen ons best om dit bestand zo volledig mogelijk te houden. Maar met hulp van u gaat dit nog beter. Ziet u een onvolkomenheid, meld dit dan even op de rubriekop de homepagina bij "Nieuwe slagerijen". Deze reaktie zullen wij dan zo snel mogelijk verwerken.
Natuurlijk bij voorbaat dank!

Moet ik altijd via "wieismijnslager.nl"naar de slagerssite?

Nee, Dit hoeft niet. U kunt altijd rechtstreeks naar de site wanneer u de juiste sitenaam (url.naam)gebruikt; dus www……. U mist dan wel de aantrekkelijke mogelijkheden van de rubrieken van de voorpagina. Die verschijnen dan namelijk ook niet.

Kan ik iedere slager op internet vinden?

Ja. In principe zorgen wij ervoor dat alle zelfstandige slagers in Nederland te vinden zijn met hun naam en adres via de eerste pagina van wie is mijn slager .nl. Dit betekent niet dat alle slagers ook een website hebben. Dit beslissen zij namelijk zelf.

Hoe reageer ik naar "wieis mijn slager.nl"

Via de reaktie rubriek op de eerste pagina van deze site U kunt ook nu rechtstreeks reageren door op HIER te klikken.

Vernieuwen de slagerssite's vaak?

Jazeker, De site van de slager veranderen vaak. De site's worden minimaal 4 maal per jaar aangepast met nieuwe foto's,tekst over de onderwerpen die op dat moment weer interessant zijn. Er zijn slagers die hun weekadvertentie op de site hebben staan. Die wisselen wekelijks. Wanneer er iets belangrijks te melden is zal de site hier zeer snel mee komen. Het is dus erg goed om regelmatig naar de nieuwe meldingen te kijken.

Ik zie de site van mijn eigen slager niet Hoe kan dat?

Een slager beslist zelf of hij een eigen site wil met zijn eigen foto's en verhaal. Het kan dus goed voorkomen dat u zijn naam wel vindt op de voorpagina van "wieismijnslager.nl" maar dat er achter zijn naam geen verwijzing staat naar zijn site-naam. Wellicht kunt u aan hem melden dat u hem niet kon vinden. Hij kan dit dan eerder gaan regelen.


 
Wie is mijn slager