Ovenschotel met gehakt en tortillachips
Ingrediënten
- 350 gram gehakt
- 1 zakje tacokruiden
- 1 ui
- 1 rode paprika
- Tortillachips
- 100 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
Snijd de ui en de paprika in kleine stukjes. Bak het gehakt in een koekenpan rul. Voeg het grootste gedeelte van de ui toe en de paprika. Voeg de kruiden toe en roer goed door.Verwarm de oven op 180 graden Celsius. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal. Steek de tortillachips hierin. Bestrooi met de kaas en de ui. Zet circa 15 minuten in de oven.
Serveer direct als snack of met rijst en een frisse salade voor een complete maaltijd.
Tip! Maak het geheel pittiger door cayennepeper toe te voegen met de kruiden.
Bereidingstijd: 30 minuten
Probeer ook eens
- Kalfsfiletspies
- Kipsnack in bladerdeeg
- Cannelloni Rosanella
- Spaghetti met champignons
- Boeuf Bourguignon
- Mediterraanse karbonades
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Parijse lamskoteletten
- Stamppot broccoli uit de oven
- Ovenschotel met rookworst
- 2x gevulde eieren
- Tosti met salami en courgette
Bekijk al onze recepten