Pittige kip cordon bleu
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
- 8 plakken katenspek
- 4 plakjes jong belegen kaas
- Roquefort
- 1 ei
- Paneermeel
- Roomboter
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in de lengte open tot bijna aan de rand. Vul iedere kipfilet met 2 plakjes katenspek, een plak kaas en de Roquefort. Sluit af met cocktailprikker en druk stevig aan.
Naar smaak kruiden met peper en zout. Kluts vervolgens het ei in een bakje en haal de kipfilets hier door. Daarna door de paneermeel halen.
Verwarm de roomboter en de olijfolie in de pan. De kipfilet hier om en om gaar in bakken. Direct opdienen.

Probeer ook eens
- Salade met chorizo
- Shoarma in een tosti
- 2x Speklappen op de barbecue
- Pikante worstsalade
- Kalfsschenkel (Osso Bucco)
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Schotse kipfilet
- Rundvlees in de römertopf
- Lamskoteletten met tuinkruiden
- Aspergeschotel
- Normandische ham
- Kip van de Veluwe
Bekijk al onze recepten