Cannelloni Rosanella
Ingrediënten
- 250 gram half-om-half gehakt
- 1 kadetje
- Ongeveer 250 gram cannelloni
- 1 bekertje crème fraîche
- 6 eetlepels melk
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
- Boter
- Strooiaroma
- Basilicum
- Oregano
- Tijm
- Zout
- Peper
Bereiding
Week het kadetje in koud water en knijp deze goed uit. Meng dit met het gehakt. Breng op smaak met zout, peper, oregano en tijm. Vul de cannelloni hiermee met behulp van een spuitzak of steel van een houten lepel, Leg de cannelloni naast elkaar in een beboterde ovenschaal.
Meng de crème fraîche met melk en breng op smaak met zout, peper, strooiaroma en basilicum. Giet dit over de cannelloni zodat deze bedekt zijn met de saus. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en verdeel klontjes boter over het geheel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 175-200 graden.

Probeer ook eens
- Chinese loempia's
- Zomerse uienschotel
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Broodje speklap
- Spruitjesstamppot met rookworst
- Konijnenbout met tartaarsaus
- Runderworst met pastinaakpuree
- Ovenschotel met spinazie en rundergehakt
- Chili Rib eye steak
- Varkensoester uit Bohemen
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
Bekijk al onze recepten