Cannelloni Rosanella
Ingrediënten
- 250 gram half-om-half gehakt
- 1 kadetje
- Ongeveer 250 gram cannelloni
- 1 bekertje crème fraîche
- 6 eetlepels melk
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
- Boter
- Strooiaroma
- Basilicum
- Oregano
- Tijm
- Zout
- Peper
Bereiding
Week het kadetje in koud water en knijp deze goed uit. Meng dit met het gehakt. Breng op smaak met zout, peper, oregano en tijm. Vul de cannelloni hiermee met behulp van een spuitzak of steel van een houten lepel, Leg de cannelloni naast elkaar in een beboterde ovenschaal.
Meng de crème fraîche met melk en breng op smaak met zout, peper, strooiaroma en basilicum. Giet dit over de cannelloni zodat deze bedekt zijn met de saus. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en verdeel klontjes boter over het geheel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 175-200 graden.

Probeer ook eens
- Mini saucijzenbroodjes
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Sesam-kip snack
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Varkenshaas met mosterdsaus en munt
- Fijne jeneverbes koteletten
- Lamslapjes met paprika
- Provençaalse rundvleesschotel
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Kalfsgehaktballen
- Ierse hutspot
Bekijk al onze recepten