Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
Ingrediënten
- 4 ganzenborsten
- 150 gram rucola
- 4 plakjes suikerbrood
- Cumberlandsaus
Bereidingswijze
Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.
Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.
Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.
Eet smakelijk!

Probeer ook eens
- Kalkoensaltimbocca
- Asperge-kaastaart
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Serranoham rolletjes
- Gevulde uien
- 2x Speklappen op de barbecue
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Turkse gehaktballetjes
- Pikante worstsalade
- Spaghetti met champignons
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Wraps met gerookte kip en avocado
Bekijk al onze recepten