Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
Ingrediënten
- 4 ganzenborsten
- 150 gram rucola
- 4 plakjes suikerbrood
- Cumberlandsaus
Bereidingswijze
Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.
Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.
Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.
Eet smakelijk!

Probeer ook eens
- Quiche met salami
- Erwtensoep
- Cannelloni uit de oven
- Shoarma in een tosti
- Gevulde paprika
- Aardappelsalade met wortelen
- Zuidamerikaanse runderrolletjes
- Kip op blik
- Hele kip uit de oven met geitenkaas en olijven
- Chinese varkensrolletjes
- Salade met biefstuk
- Paassalade met kip en geitenkaas
Bekijk al onze recepten