Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
Ingrediënten
- 4 ganzenborsten
- 150 gram rucola
- 4 plakjes suikerbrood
- Cumberlandsaus
Bereidingswijze
Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.
Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.
Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.
Eet smakelijk!

Probeer ook eens
- Kippenpoten in kerriesaus
- Paté met vijgenchutney op toast
- Serranoham rolletjes
- Kalfsriblappen
- Kippenpaté met olijven
- Lamskoteletten met tuinkruiden
- Kippenragout in bladerdeeg
- Kalfsschenkel (Osso Bucco)
- Aardappelsalade met wortelen
- Spaghetti met champignons
- Varkenshaas in bladerdeeg
- Gevulde hamlappen
Bekijk al onze recepten