Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.
Probeer ook eens
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Karbonade met Parmezaanse kaas
- Rundvlees in de römertopf
- Hongaarse kipfilet
- Kalkoensaltimbocca
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Quesadilla met kip
- Hartige courgette taart
- Prinsessenbonen met peren en spek
- Mediterraanse karbonades
Bekijk al onze recepten