Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.

Probeer ook eens
- Kippenleverpaté
- Normandische ham
- Zachtzure kipfilet
- Kipsnack in bladerdeeg
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Pasta met salami
- Ossenhaas met champignons
- Hete bliksem
- Rundvlees in de römertopf
- Knoflookbrood met ham en salie
- Paassalade met kip en geitenkaas
- Gehaktbrood
Bekijk al onze recepten