Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.
Probeer ook eens
- Kipsnack in bladerdeeg
- Ovenschotel met gehakt en tortillachips
- Aspergesoep met spekreepjes
- Kalfsriblappen
- Normandische ham
- Mediterraanse karbonades
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Gehaktbroodjes met bladerdeeg
- Pastasoufflé met ham
- Spaghetti met geroosterde pompoen
- Gevulde hamlappen
- Mini saucijzenbroodjes
Bekijk al onze recepten