Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.

Probeer ook eens
- 2x Speklappen op de barbecue
- Mini saucijzenbroodjes
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Ovenschotel met spinazie en rundergehakt
- Fijne jeneverbes koteletten
- Gevulde hamlappen
- Hete bliksem
- Fijne goulash met abrikozen
- Geroosterde varkenskoteletten met amandelen
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Goulash met biefstuk
- Ham met frites en tomatensaus
Bekijk al onze recepten