Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.

Probeer ook eens
- Varkenshaas met mosterdsaus en munt
- Medaillon van kip
- 2x gevulde eieren
- Wraps met gerookte kip en avocado
- Bearnaisesaus
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Zuidamerikaanse runderrolletjes
- Soep met hele kip
- Lam met courgettes
- Lamsbout met honing en spek
- Eend in het pannetje
- Runderrolletje
Bekijk al onze recepten