Vitello tonnato met tonijn
Ingrediënten
- 300 gram gebraden kalfsfricandeau
- 75 gemengde salade
- 1 blikje tonijn uitgelekt
- 6 el mayonaise
- 1/2 citroen
- 2 el kappertjes
- olijfolie
- balsamico azijn
- Zout
- Peper
Voorbereiding
Sauteer de fricandeau en zet alles klaar
Bereidingswijze
Maak met de staafmixer een gladde saus van de tonijn, mayonaise en het sap van de citroen en breng het op smaak met zout en peper.
Breng de salade op smaak met balsamicoazijn, olijfolie en zout en peper.
Leg dunne plakjes kalfsvlees op een bord (snijmachine) verdeel er een beetje salade over en dresseer de tonijnsaus over de fricandeau en strooi de kappertjes erover.
Tip: Maak het vlak voor het opdienen klaar.

Probeer ook eens
- Pastasoufflé met ham
- Karbonades, gevuld met champignons
- Hongaarse kipfilet
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Schotse kipfilet
- Zomerse uienschotel
- Vleeskroketten
- Medaillon van kip
- Stoofvlees
- Sesam-kip snack
- Hete bliksem
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
Bekijk al onze recepten