Varkensfilet met korst
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 eetlepels olie
- 1 mespuntje witte peper
- 4 theelepels basilicum
- 4 stukjes filet (van 150 gram)
- 50 gram boter
- 2 eetlepels paneelmeel
- 1 eetlepel slagroom
Bereidingswijze
Meng de olie met de peper en 2 theelepels basilicum. Bestrijk de filet met marinade en laat 10 minuten marineren.
Verhit de boter en schroei het vlees rondom dicht. Braad nog 6 tot 8 minuten tot het vlees gaar is. Bestrooi het vlees met zout.
Meng het paneermeel, de slagroom en de basilicum en verdeel dit mengsel over het vlees. Zet dit onder een grill of in een voorverwarmde oven (225 graden Celsius).

Probeer ook eens
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Gekruid rundvlees met mie
- Chinees varkenshaasje
- Lamskoteletten met tuinkruiden
- Kippenpaté met olijven
- Indische kip
- Provencaalse koteletten
- Biefstuk met banaan en ui
- Fijne goulash met abrikozen
- Asperge-kaastaart
- Kruidenfilet gevuld met gorgonzolacrème
- Parijse lamskoteletten
Bekijk al onze recepten