Varkensfilet met korst
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 eetlepels olie
- 1 mespuntje witte peper
- 4 theelepels basilicum
- 4 stukjes filet (van 150 gram)
- 50 gram boter
- 2 eetlepels paneelmeel
- 1 eetlepel slagroom
Bereidingswijze
Meng de olie met de peper en 2 theelepels basilicum. Bestrijk de filet met marinade en laat 10 minuten marineren.
Verhit de boter en schroei het vlees rondom dicht. Braad nog 6 tot 8 minuten tot het vlees gaar is. Bestrooi het vlees met zout.
Meng het paneermeel, de slagroom en de basilicum en verdeel dit mengsel over het vlees. Zet dit onder een grill of in een voorverwarmde oven (225 graden Celsius).
Probeer ook eens
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Salade met chorizo
- Karbonade met honing en citroen
- Gevulde paprika
- Varkenshaas met mosterdsaus en munt
- Kipfilet met spinazie
- Pompoenschotel
- Varkensoester uit Bohemen
- Truffelrollade
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Rundvlees met oestersaus
- Rundvlees in de römertopf
Bekijk al onze recepten