Wie is mijn slager | Wie is mijn bakker

Stamppot koolraap

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 kilo kruimige aardappel
  • 250 gram koolraap
  • 12,5 gram bieslook
  • 100 milliliter melk
  • 3 kruidnagels
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel boter
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Kook de aardappelen en de koolraap in water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet ze af en laat een paar minuten droogstomen. Doe ze terug in de pan.

Zet ondertussen een pan op met de melk en kruidnagels. Plet de knoflook en voeg toe aan de melk. Breng zachtjes aan de kook en haal dan van het vuur.

Haal de kruidnagels uit de melk en giet de melk over de aardappelen en koolraap. Stamp dit tot een puree. Roer de bieslook en de boter erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Tip!
Combineer de stamppot met een ambachtelijke gehaktbal van uw slager!

For page 9 10 stamppot koolraap

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.