Pasta met salami
Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gram pasta
- 200 gram salami
- 4 tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- 3 geroosterde paprika’s uit pot
- Gedroogde oregano
- Zwarte peper
- 2 eetlepels zwarte olijven
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd de salami in plakjes en bak 5 minuten. Haal het vet wat uit de salami is gekomen uit de pan. Snijd de tomaat in stukken en voeg toe aan de pan samen met de tomatenpuree. Laat het geheel 10 minuten pruttelen.
Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met oregano en peper. Schep de pasta door de saus. Serveer direct met de olijven en pijnboompitten.
Tip!
Lekker met een frisse salade!
![For page 21 22 pasta met salami](/uploads/recipe/image/6a742eb9-5cd4-4134-a245-fba6785c0007/for_page_21_22_Pasta_met_salami.jpg)
Probeer ook eens
- Broccoli quiche
- Varkensvlees in biersaus
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Cannelloni uit de oven
- Karbonade met honing en citroen
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Aspergeschotel
- Gehaktballen met ei (scotch eggs)
- Schotse kipfilet
- Kalfsentrecote
- Ovenschotel met rookworst
Bekijk al onze recepten