Wie is mijn slager | Wie is mijn bakker

Kipsnack in bladerdeeg

Ingrediënten voor 12 stuks
  • 6 vellen bladerdeeg
  • 300 gram kippengehakt
  • 1 theelepel ras el hanout kruiden
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 ei
  • 1 theelepel sesamzaadjes
  • Peper
  • Zout
  • Verse peterselie
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de bladerdeeg ontdooien.

Klop het ei los en hak de peterselie fijn.Meng het gehakt met de helft van de losgeklopte ei, peterselie, paneermeel, peper, zout en kruiden. Voeg extra paneermeel toe als het gehakt nog erg nat is.

Snijd de bladerdeeg vellen in tweeën. Rol van het gehakt kleine worstjes en leg deze op de korte kant van de bladerdeeg en rol op. Druk de naden goed aan. Leg de rol met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de rolletjes met de rest van het ei en bestrooi met sesamzaadjes. Bak in circa 25 minuten gaar.

Tip!
Lekker met een pittige saus of yoghurtdip!

For page kipsnack in bladerdeeg

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.