Biefstuk met banaan en ui
Ingrediënten
- 200 gram uien
- 2 biefstukjes à 150 gram
- 50 gram boter
- 2 bananen
- Peper
- Zout
Bereiding
Sla de biefstukjes plat en druk ze een beetje samen. Verhit 30 gram boter in de pan en bak de biefstukjes hierin aan beide zijden bruin. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze in een voorverwarmde schaal.
Pel de uien en snijd deze in ringen. Verhit 20 gram boter en bak de uien hierin bruin. Vervolgens de bananen pellen en in niet te dunne plakken snijden. Bak deze even met de uien mee, maar zorg dat de bananen wel heel blijven. Breng op smaak met peper en zout en leg het bij het vlees.
Lekker met gegratineerde aardappelen, verse groente en waterkerssla.
Probeer ook eens
- Vitello tonnato met tonijn en anjovis
- Wraps met gerookte kip en avocado
- Worstjes met druiven
- Truffelrollade
- Shoarma in een tosti
- Kipsnack in bladerdeeg
- Cannelloni Rosanella
- Fijne goulash met abrikozen
- Provençaalse rundvleesschotel
- Lamsbout met honing en spek
- Stamppot met kip
- Runderworst met pastinaakpuree
Bekijk al onze recepten