Biefstuk met banaan en ui
Ingrediënten
- 200 gram uien
- 2 biefstukjes à 150 gram
- 50 gram boter
- 2 bananen
- Peper
- Zout
Bereiding
Sla de biefstukjes plat en druk ze een beetje samen. Verhit 30 gram boter in de pan en bak de biefstukjes hierin aan beide zijden bruin. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze in een voorverwarmde schaal.
Pel de uien en snijd deze in ringen. Verhit 20 gram boter en bak de uien hierin bruin. Vervolgens de bananen pellen en in niet te dunne plakken snijden. Bak deze even met de uien mee, maar zorg dat de bananen wel heel blijven. Breng op smaak met peper en zout en leg het bij het vlees.
Lekker met gegratineerde aardappelen, verse groente en waterkerssla.
Probeer ook eens
- Kip van de Veluwe
- Chili-zuurkoolschotel
- Rijstsalade met gerookte kip
- Truffelrollade
- Varkensfilet met korst
- Ovenschotel met rookworst
- Ham met frites en tomatensaus
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Biefstuk met roquefort
- Kip op blik
- Shoarma in een tosti
- Broodje hamburger speciaal
Bekijk al onze recepten