Makkelijke macaroni met ham
Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram macaroni
- 250 gram hamblokjes
- 4 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel donkere basterdsuiker
- Blikje tomatenpuree
- Ketjap Manis
- 150 gram geraspte kaas
- 100 gram gebakken uitjes
- Tijm
Bereidingswijze
Kook de macaroni volgens de instructies gaar.
Versnipper de uien en hak de knoflook fijn. Roerbak beide met de tijm en suiker.
Wanneer de uien goudbruin zijn, de ham en tomatenpuree toevoegen en even meebakken.
De saus door de macaroni roeren en Ketjap Manis toevoegen naar smaak. Direct serveren met de kaas, uitjes en tijm.
Tip!
Voeg extra groenten naar smaak toe.
Probeer ook eens
- Varkensrib met mosterd
- Lamsrib met verse groenten en rijst
- Kipwrap voor de barbecue
- Hamragout
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Oosterse vleesschotel
- Quesadilla met kip
- Rundvlees in de römertopf
- Ovenschotel met spinazie en rundergehakt
- Karbonades, gevuld met champignons
- Runderrolletje
- Erwtensoep
Bekijk al onze recepten