Makkelijke macaroni met ham
Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram macaroni
- 250 gram hamblokjes
- 4 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel donkere basterdsuiker
- Blikje tomatenpuree
- Ketjap Manis
- 150 gram geraspte kaas
- 100 gram gebakken uitjes
- Tijm
Bereidingswijze
Kook de macaroni volgens de instructies gaar.
Versnipper de uien en hak de knoflook fijn. Roerbak beide met de tijm en suiker.
Wanneer de uien goudbruin zijn, de ham en tomatenpuree toevoegen en even meebakken.
De saus door de macaroni roeren en Ketjap Manis toevoegen naar smaak. Direct serveren met de kaas, uitjes en tijm.
Tip!
Voeg extra groenten naar smaak toe.

Probeer ook eens
- Kalfsschenkel (Osso Bucco)
- 2x gevulde eieren
- Asperge met achterham
- Pasta met biefreepjes en kaassaus
- Runderworst met pastinaakpuree
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Spaghetti met geroosterde pompoen
- Quiche met salami
- Kipfilet met spinazie
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Kalfsgehaktballen
- Bearnaisesaus
Bekijk al onze recepten