Paassalade met kip en geitenkaas
Ingrediënten
- 175 gram mango
- 1 avocado
- 100 gram veldsla
- 250 gram kipfilet
- Handje ongezouten pistachenootjes
- 75 gram zachte geitenkaas
- 6 radijsjes
- 125 gram gele cherrytomaatjes
- Snufje tijm
- Snuf zout
- Snuf peper
- 1 eetlepel honing
- Scheutje olijfolie
- 50 milliliter sinaasappelsap
Voor de dressing
Bereidingswijze
Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar.
Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes.
Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.
Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.
Probeer ook eens
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Stamppot broccoli uit de oven
- Karbonade met honing en citroen
- Geroosterde varkenskoteletten met amandelen
- Lamskoteletten met tuinkruiden
- Asperge met achterham
- Gevulde uien
- Gestoofde varkenswang met appel
- Cannelloni Rosanella
- Kruidenfilet gevuld met gorgonzolacrème
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
Bekijk al onze recepten