Gevuld broodje met kip en ananas
Ingrediënten voor 4 personen
- Olie
- 400 gram kip
- Theelepel paprikapoeder
- Komijn
- Cayennepoeder
- 250 gram champignons
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 250 gram ananas in stukjes
- 4 Italiaanse bollen
- 4 eetlepels geraspte kaas
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verwarm in een pan wat olie en bak hierin de kip. Voeg daar eerst de paprikapoeder, komijn en cayennepoeder aan toe en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de champignons, ui en courgette in stukken en voeg toe in de pan. Bak het geheel 5 tot 10 minuten. Voeg dan de ananas toe en bak nog een paar minuten.
Snijd een kapje van de bollen af. Pluk wat brood uit het onderste gedeelte van de bol, zodat er een gat ontstaat. Voeg hier het mengsel uit de pan in en bestrooi met de kaas. Zet dit in de oven voor ruim 5 minuten, zodat de kaas gesmolten is.
Serveer direct met het kapje.
Tip!
Lekker voor de lunch of heerlijk als diner met bijvoorbeeld een kom soep!

Probeer ook eens
- Stamppot koolraap
- Quesadilla met kip
- Rundergoulash met feta
- Gehaktbrood
- Gevulde hamlappen
- Indische kip
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Tournedos met madeirasaus
- Salade met gevulde rosbief
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Makkelijke macaroni met ham
- Spaghetti met champignons
Bekijk al onze recepten