Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole

Probeer ook eens
- Varkensoester uit Bohemen
- Erwtensoep
- Lamsrib met verse groenten en rijst
- Lam met courgettes
- Kruidenfilet gevuld met gorgonzolacrème
- Fijne goulash met abrikozen
- Bonenschotel met lamsvlees en tomaten
- Shoarma in een tosti
- Chinese loempia's
- Gevulde hamlappen
- Biefstuk met sesam en broccolipuree
- Varkenslende van de rib met bearnaisesaus
Bekijk al onze recepten