Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole
Probeer ook eens
- Kiprolletjes
- Rijstsalade met gerookte kip
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Pastinaakschotel
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Provencaalse koteletten
- Pastasoufflé met ham
- Kalfsentrecote
- Pork Wellington
- Ovenschotel met gehakt en tortillachips
- Kip van de Veluwe
- Ham met frites en tomatensaus
Bekijk al onze recepten