Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole
Probeer ook eens
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Karbonades, gevuld met champignons
- Rundvlees met oestersaus
- Ham met frites en tomatensaus
- Aardappelsalade met wortelen
- Varkensfilet met kruidnagel
- Lamslapjes met paprika
- Truffelrollade
- Lamskotelet met gele rijst en paksoi
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
Bekijk al onze recepten