Tortilla met lamstartaar
Ingrediënten
- 8 kleine bloemtortilla's
- 500 grams lamsgehakt
- 50 gram broodkruim
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 ei
- 1 eetlepel zwarte olijven, gehakt
- Zout
- Peper
Bereiding
Kneed het gehakt met de broodkruim, oregano, ei, olijven, citroensap, zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en kneed elk balletje om een spies.
Rooster de spiesen aan beide kanten in 15 minuten gaar. Leg de tortilla's even op de barbecue. Haal het gehakt van de spiesen en leg een balletje op elke tortilla.
TIP: lekker met guacamole

Probeer ook eens
- Paassalade met kip en geitenkaas
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Spaghetti met geroosterde pompoen
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Kalfsoester (saltimbocca)
- Bonenschotel met lamsvlees en tomaten
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Gevulde cordon bleu
- Varkensoester uit Bohemen
- Serranoham rolletjes
- Tosti met salami en courgette
- Lamsrib met verse groenten en rijst
Bekijk al onze recepten