Portobello's gevuld met kip en camembert
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gram kippendijen
- 2 groene paprika's
- 2 teentjes knoflook, gesneden
- 1 eetlepel mosterd
- 1 chilipepertje in stukjes
- 2 eetlepels Provençaalse kruiden
- 8 eetlepels witte wijn
- 200 gram portobello's
- 1 camembert in plakjes
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven over voor op 180 graden Celsius. Snijd de kip in kleine reepjes. Kruid deze met zout en peper naar smaak. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en roerbak de kip lichtbruin. Snijd de paprika in reepjes en voeg deze toe aan de koekenpan. Voeg ook de knoflook, mosterd en chilipeper toe. Kruid met Provençaalse kruiden en giet de wijn erbij. Roerbak het geheel een paar minuutjes door.
Zet de portobello's op aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Haal deze er dan uit en vul met het kip-mengsel. Leg hier een plak camembert over. Grill dit circa 2 minuten in de oven tot de camembert licht gesmolten is.
Tip!
Voeg rijst en een salade toe voor een complete maaltijd.
Probeer ook eens
- Aspergesoep met spekreepjes
- Vitello tonnato met tonijn en anjovis
- Zomerse kipsalade
- Aardappelen met chorizo en spek
- Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
- Kipslaatje naar smaak
- Gekruid rundvlees met mie
- Cannelloni uit de oven
- Asperge-kaastaart
- Tournedos met madeirasaus
- Ossenhaas met champignons
- Varkenslende van de rib met bearnaisesaus
Bekijk al onze recepten