Portobello's gevuld met kip en camembert
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gram kippendijen
- 2 groene paprika's
- 2 teentjes knoflook, gesneden
- 1 eetlepel mosterd
- 1 chilipepertje in stukjes
- 2 eetlepels Provençaalse kruiden
- 8 eetlepels witte wijn
- 200 gram portobello's
- 1 camembert in plakjes
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven over voor op 180 graden Celsius. Snijd de kip in kleine reepjes. Kruid deze met zout en peper naar smaak. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en roerbak de kip lichtbruin. Snijd de paprika in reepjes en voeg deze toe aan de koekenpan. Voeg ook de knoflook, mosterd en chilipeper toe. Kruid met Provençaalse kruiden en giet de wijn erbij. Roerbak het geheel een paar minuutjes door.
Zet de portobello's op aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Haal deze er dan uit en vul met het kip-mengsel. Leg hier een plak camembert over. Grill dit circa 2 minuten in de oven tot de camembert licht gesmolten is.
Tip!
Voeg rijst en een salade toe voor een complete maaltijd.

Probeer ook eens
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Shoarma in een tosti
- Chili con carne met kaas
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Eend in het pannetje
- Sesam-kip snack
- Kipfilet met spinazie
- Lam met courgettes
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Rijstsalade met gerookte kip
- Paté met vijgenchutney op toast
- Zuurvlees
Bekijk al onze recepten