Kwark-macaronischotel
Ingrediënten
- 200 gram macaroni
- 1 eetlepel olie
- 2-3 liter water
- 250 gram magere kwark
- 1 bekertje crème fraîche
- 3 eieren
- 1 theelepel karwijzaad
- 2 eetlepels fijngesneden bieslook
- 1 grove rookworst
- 50 gram doorregen spek
- Zout
Bereiding
Kook de macaroni in het water en voeg wat zout toe. In 8-10 minuten beetgaar koken. De macaroni in een zeef storten. Begiet met koud water en laat uitlekken.
De kwark met de crème fraîche, eieren, karwijzaad en bieslook mengen. Breng op smaak met peper en zout.
De rookworst wassen, droogdeppen en in schijfjes snijden. Meng met de macaroni en de kwark. Schep dit in een beboterde ovenschaal. Snijd het spek in dunne plakjes en leg het op het kwarkmengsel. De schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 200-225 graden Celsius plaatsen. Na 50-55 minuten serveren.
![For page kwark macaronischotel](/uploads/recipe/image/63acca56-b9fd-4f3e-81d1-9252a2802b78/for_page_Kwark-macaronischotel.jpg)
Probeer ook eens
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Kipslaatje naar smaak
- Varkensfilet met kruidnagel
- Rundvlees in de römertopf
- Pittige kip cordon bleu
- Asperge met achterham
- Kip-avocado salade
- Kipwrap voor de barbecue
- Rosbief met een korstje
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Tosti met salami en courgette
Bekijk al onze recepten