Biefstuk met roquefort
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 biefstukjes van 100 gram per stuk
- 100 gram roquefort
- 1 eetlepel groene-peperkorrels
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 scheutje cognac of brandewijn
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Biefstukjes platkloppen en halveren.
Roquefort in een schaal met een vork fijn prakken. Voeg hier de peperkorrels, paneermeel en cognac of brandewijn aan toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het mengsel over 4 halve biefstukken en leg vervolgens de andere helften erop. Zet vast met een cocktailprikker.
Bak de biefstuk aan beide kanten bruin; 2 x 3 minuten
Tip: ook lekker op de barbecue!

Probeer ook eens
- Zomerse uienschotel
- Kippenpoten in kerriesaus
- Varkenslende van de rib met bearnaisesaus
- Chili con carne met kaas
- Gevulde paprika
- Kipwrap voor de barbecue
- Erwtensoep
- Kalkoensaltimbocca
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Cannelloni Rosanella
- Eend in het pannetje
- Plaatpizza met worst en pompoen
Bekijk al onze recepten