Worstjes met druiven
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 verse worstjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 uien, gesneden
- 1 teen knoflook, gesneden
- 1 theelepel venkelzaadjes
- 100 gram druiven
- 2 eetlepels rode wijn azijn
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de verse worsten toe en laat 10 minuten garen, draai ze regelmatig. Voeg de uien toe en laat weer 5 minuten garen, zodat de worst gaar is en de ui zacht.
Vervolgens de knoflook, venkelzaadjes en druiven toevoegen en ongeveer 5 minuten bakken todat de druiven zacht worden. Gedurende de 5 minuten blijven roeren in de pan.
Daarna de rode wijn azijn door het gerecht roeren. Kook dit een aantal minuten mee, de uien worden dan plakkerig. Direct opdienen.
TIP! Lekker met aardappelpuree.
Bereidingstijd: 30-35 minuten
Probeer ook eens
- Gevulde cordon bleu
- Runderworst met pastinaakpuree
- Karbonade met honing en citroen
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Tortilla met lamstartaar
- Paté met vijgenchutney op toast
- Runderrolletje
- Rundergoulash met feta
- Stroganoff-frikandellen
- Italiaanse kalfsbiefstukjes
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Pompoenschotel
Bekijk al onze recepten