Salade met gevulde rosbief
Ingrediënten voor 2 personen
- 10 plakjes rosbief (dun)
- 200 gram roomkaas
- 1 gele paprika
- 65 gram walnoten
- 50 gram sla
- 12 gedroogde tomaatjes
- 200 gram sperziebonen
- Olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel mosterd
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Meng de roomkaas met de walnoten en peper en zout naar smaak. Snijd de paprika in dunne reepjes. Besmeer de rosbief met het roomkaas-mengsel en rol er twee reepjes paprika in. Kook de sperziebonen gaar. Meng de sla met de walnoten en gedroogde tomaatjes.
Verdeel de rosbiefrolletjes over de salade. Meng de olijfolie met de citroensap en mosterd. Breng op smaak met peper en zout naar smaak. Besprenkel de salade met deze dressing.
Tip!
Serveer met geroosterd brood voor een heerlijke lunch.
Probeer ook eens
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Zomerse uienschotel
- Indische kip
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Chinese varkensrolletjes
- Kalfsriblappen
- Kippenpoten in kerriesaus
- Ovenschotel met rookworst
- Gevulde hamlappen
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Kalfsgehaktballen
Bekijk al onze recepten