Kalfsfiletspies
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stukjes kalfsfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes varkensfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes runderfilet van 50-60 gram per stuk
- 1 eetlepel olijfolie
- Zachte boter
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met peper en olijfolie. Laat dit ten minste 1 uur afgedekt marineren.
Maak vier spiezen, elk met de drie soorten filet.
Vet het rooster in met boter en leg de spiezen erop. Na ongeveer 4 minuten draaien en ook deze kant ongeveer 4 minuten laten garen. Zodra het vlees gaar na is bestrooien met zout en direct serveren.
Grilltijd: 4 minuten per kant
Tip: ook lekker met asperges, gestoofde lenteuitjes en mosterdsaus!
![For page filetspies](/uploads/recipe/image/daf2b58e-c87a-464c-827f-ea421184f1b6/for_page_Filetspies.jpg)
Probeer ook eens
- Gekruid rundvlees met mie
- Kipslaatje naar smaak
- Schotse kipfilet
- Varkenshaas met mosterdsaus en munt
- Wraps met gerookte kip en avocado
- Gestoofde varkenswang met appel
- Kalfsfiletspies
- Tortilla met lamstartaar
- Provencaalse koteletten
- Salade met gevulde rosbief
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Italiaanse kalfsbiefstukjes
Bekijk al onze recepten