Kalfsfiletspies
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stukjes kalfsfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes varkensfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes runderfilet van 50-60 gram per stuk
- 1 eetlepel olijfolie
- Zachte boter
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met peper en olijfolie. Laat dit ten minste 1 uur afgedekt marineren.
Maak vier spiezen, elk met de drie soorten filet.
Vet het rooster in met boter en leg de spiezen erop. Na ongeveer 4 minuten draaien en ook deze kant ongeveer 4 minuten laten garen. Zodra het vlees gaar na is bestrooien met zout en direct serveren.
Grilltijd: 4 minuten per kant
Tip: ook lekker met asperges, gestoofde lenteuitjes en mosterdsaus!

Probeer ook eens
- Paté met vijgenchutney op toast
- Biefstuk met sesam en broccolipuree
- Makkelijke macaroni met ham
- Gemarineerde spareribs
- Gehaktbroodjes met bladerdeeg
- Eend in het pannetje
- Provençaalse rundvleesschotel
- Fijne goulash met abrikozen
- Gevulde hamlappen
- Biefstuk met roquefort
- Kalfsoester (saltimbocca)
- Hele kip uit de oven met geitenkaas en olijven
Bekijk al onze recepten