Tournedos met madeirasaus
Ingrediënten
- 4 haasbiefstukjes
- 80 gram roomboter
- 1 bouillonblokje
- 6 eetlepels madeira
- Peper
- Zout
Bereiding
Droog het vlees met keukenpapier. Maak de boter warm en leg het vlees in de pan zodra de boter bruin begint te worden. Druk het vlees stevig tegen de bodem van de pan en bak de tournedos snel, eerst aan de ene en daarna aan de andere kant mooi van kleur. Strooi er dan wat peper en zout op en leg het vlees op een warme schotel.
Maak de jus af met warm water, bouillonblokje en madeira.
Serveer met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en verse groene groente.

Probeer ook eens
- Hele kip uit de oven met geitenkaas en olijven
- Lam met courgettes
- Spruitjesstamppot met rookworst
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Tournedos met madeirasaus
- Kipwrap voor de barbecue
- Makkelijke macaroni met ham
- Hartige courgette taart
- Ovenschotel met spinazie en rundergehakt
- Broodje speklap
- Kip in alufolie
- Wraps met gerookte kip en avocado
Bekijk al onze recepten