Tournedos met madeirasaus
Ingrediënten
- 4 haasbiefstukjes
- 80 gram roomboter
- 1 bouillonblokje
- 6 eetlepels madeira
- Peper
- Zout
Bereiding
Droog het vlees met keukenpapier. Maak de boter warm en leg het vlees in de pan zodra de boter bruin begint te worden. Druk het vlees stevig tegen de bodem van de pan en bak de tournedos snel, eerst aan de ene en daarna aan de andere kant mooi van kleur. Strooi er dan wat peper en zout op en leg het vlees op een warme schotel.
Maak de jus af met warm water, bouillonblokje en madeira.
Serveer met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en verse groene groente.

Probeer ook eens
- Rijstsalade met gerookte kip
- Spaghetti met spek en kaas
- Karbonade met honing en citroen
- Gehaktballen met ei (scotch eggs)
- Kipwrap voor de barbecue
- Salade met chorizo
- Ierse hutspot
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Kippenpoten in kerriesaus
- Gevulde uien
- Shoarma in een tosti
- Zuurkoolstamppot & -koeken
Bekijk al onze recepten