Vitello tonnato met tonijn en anjovis
Ingrediënten voor 4 personen
Voor de Tonnato saus
- 1 blikje tonijn
- 5 el mayonaise
- 2 el kappertjes
- 3 ansjovisfilet uit blik
- 2 el olijfolie
- Zout
- 200 gram plakjes gebraden kalfsfricandeau
- 3 takjes bladpeterselie
- 2 el kappertjes
- Versgemalen peper
Bereidingswijze
Tonnato saus
Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Vitello
Leg de plakjes fricandeau op borden. Smeer een laagje tonijnsaus op het vlees. Pluk en snijd de peterselie fijn. Garneer het vlees met de peterselie en kappertjes en breng op smaak met peper.
![For page recepten](/uploads/recipe/image/39983f29-6fbd-419c-8f50-301190b6f74b/for_page_recepten.jpg)
Probeer ook eens
- Kipwrap voor de barbecue
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Serranoham rolletjes
- Gevulde cordon bleu
- Boeuf Bourguignon
- Varkensoester uit Bohemen
- Geroosterde varkenskoteletten met amandelen
- Bonenschotel met lamsvlees en tomaten
- Varkensfilet met kerrie
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Ierse hutspot
Bekijk al onze recepten