Truffelrollade
Ingrediënten
- mager rundvlees aan één stuk (circa 1,5 kilo)
- 150 gram gemengde paddestoelen
- 75 truffelanosaus
- 5 gram rolladekruiden
Bereiding
Het vlees aan twee zijden insnijden en open vouwen. Verklein de champignons en vermeng ze met de truffelanosaus en de kruiden. Bestrooi het vlees met dit mengsel. Rol de plak strak op en knoop het touw stevig om het vlees. Giet de truffelanosaus over de bovenkant van de rollade en garneer het eventueel met champignons.
Plaats de rollade in een voorverwarmde oven (220 graden Celsius). Gaar de rollade gedurende 30 minuten bij een temperatuur van 180 graden Celsius.

Probeer ook eens
- Karbonades, gevuld met champignons
- Zuurvlees
- Gemarineerde spareribs
- Hete bliksem
- Turkse gehaktballetjes
- Kip op blik
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Gevulde paprika
- Oosterse vleesschotel
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Romige Provençaalse runderreepjes
Bekijk al onze recepten