Lamslapjes met paprika
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 ontbeende lamskoteletjes van 100-125 gram per stuk
- 1/2 theelepel marjoleinpoeder
- 2 eetlepels (mais)olie
- 4 middelgrote groene paprika's
- 4-6 eetlepels warm water
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels boter
- Aroma
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met de marjoleinpoeder, peper en zout. Snijd de paprika's in repen. Maak de olie warm en braad het vlees aan weerszijden even aan.Voeg vervolgens de paprika toe. Besprenkel het geheel met citroensap. Doe de boter en warm water bij het vlees en laat dit sudderen tot het gaar is. Voeg voor het serveren aroma, peper en zout toe naar smaak.
Lekker met bijvoorbeeld aardappelkroketten!

Probeer ook eens
- Kippenborst met marsalasaus
- Hete bliksem
- Kalfsriblappen
- Indische kip
- Stamppot met kip
- Makkelijke macaroni met ham
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Kip-avocado salade
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Provençaalse rundvleesschotel
- Tomaten gevuld met gehakt
Bekijk al onze recepten