Hamragout
Ingrediënten
- 50 gram boter
- 1 grote zeer fijngesnipperde ui
- 300 gram gesnipperde ham of bacon
- 40 gram bloem
- 5 deciliter warme melk
- 1 ei
- Aroma
- Zout
- Peper
Bereiding
Smelt de boter, fruit daarin de ui goudgeel en bak de ham mee. Neem de stukjes ham uit de boter en roer daar de bloem door. Laat de bloem enigszins gaar worden en voeg onder goed roeren de melk toe. Klop het ei los en roer dat met de stukjes ham door de gladgebonden saus. Voeg aan de ragoût naar smaak aroma, peper en zout toe.
Heerlijk om een pasteitje mee te vullen.

Probeer ook eens
- Chili con carne met kaas
- Ossenhaas met champignons
- Boeuf Bourguignon
- Spaghetti met spek en kaas
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Pasta met salami
- Lamskotelet met gele rijst en paksoi
- Asperge met achterham
- Biefstuk met sesam en broccolipuree
- Varkensfilet met kerrie
- Goulash met biefstuk
- Varkensfilet met korst
Bekijk al onze recepten