Hamragout
Ingrediënten
- 50 gram boter
- 1 grote zeer fijngesnipperde ui
- 300 gram gesnipperde ham of bacon
- 40 gram bloem
- 5 deciliter warme melk
- 1 ei
- Aroma
- Zout
- Peper
Bereiding
Smelt de boter, fruit daarin de ui goudgeel en bak de ham mee. Neem de stukjes ham uit de boter en roer daar de bloem door. Laat de bloem enigszins gaar worden en voeg onder goed roeren de melk toe. Klop het ei los en roer dat met de stukjes ham door de gladgebonden saus. Voeg aan de ragoût naar smaak aroma, peper en zout toe.
Heerlijk om een pasteitje mee te vullen.
![For page pasteitje](/uploads/recipe/image/d2f4c0af-890e-47e1-a50b-dc62c4c1986c/for_page_pasteitje.jpg)
Probeer ook eens
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Zuidamerikaanse runderrolletjes
- Rijstsalade met gerookte kip
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Konijnenbout met tartaarsaus
- Varkenshaas met mosterdsaus en munt
- Ovenschotel met rookworst
- Gevulde cordon bleu
- Indische kip
- Spaghetti met geroosterde pompoen
- Pasta met salami
- Kalfsschenkel (Osso Bucco)
Bekijk al onze recepten