Wie is mijn slager | Wie is mijn bakker

Broodje speklap

Ingrediënten voor 5 personen

  • 5 speklappen
  • 5 broodjes
  • 3 tomaten
  • 100 gram ijsbergsla
  • Knoflooksaus
Voor de marinade
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Halve theelepel mosterd
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 theelepel kerriepoeder

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom en leg de speklappen erin. Laat dit een uur marineren.

Verhit de grillpan en bak de speklappen knapperig, circa 8 minuten per kant.

Snijd de broodjes open en verdeel er wat sla op. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de speklappen erop en voeg saus naar smaak toe.

For page speklapjes in uienmarinade nc  2

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.