Broodje speklap
Ingrediënten voor 5 personen
- 5 speklappen
- 5 broodjes
- 3 tomaten
- 100 gram ijsbergsla
- Knoflooksaus
- 1 theelepel paprikapoeder
- Halve theelepel mosterd
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel kerriepoeder
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom en leg de speklappen erin. Laat dit een uur marineren.
Verhit de grillpan en bak de speklappen knapperig, circa 8 minuten per kant.
Snijd de broodjes open en verdeel er wat sla op. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de speklappen erop en voeg saus naar smaak toe.
![For page speklapjes in uienmarinade nc 2](/uploads/recipe/image/bb028220-5e4f-48e9-ad2d-b222fde890c3/for_page_speklapjes_in_uienmarinade_nc__2_.jpg)
Probeer ook eens
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Gevulde cordon bleu
- Spaghetti
- Lamsbout met honing en spek
- Soep met hele kip
- Fijne goulash met abrikozen
- Vleeskroketten
- Kippenborst met marsalasaus
- Kalfsgehaktballen
- Kalfsschenkel (Osso Bucco)
- Salade met gevulde rosbief
Bekijk al onze recepten