Broodje speklap
Ingrediënten voor 5 personen
- 5 speklappen
- 5 broodjes
- 3 tomaten
- 100 gram ijsbergsla
- Knoflooksaus
- 1 theelepel paprikapoeder
- Halve theelepel mosterd
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel kerriepoeder
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom en leg de speklappen erin. Laat dit een uur marineren.
Verhit de grillpan en bak de speklappen knapperig, circa 8 minuten per kant.
Snijd de broodjes open en verdeel er wat sla op. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de speklappen erop en voeg saus naar smaak toe.
Probeer ook eens
- Erwtensoep
- Cannelloni Rosanella
- Pasta met salami
- Normandische ham
- Asperge-kaastaart
- Stroganoff-frikandellen
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Fijne jeneverbes koteletten
- Pasta met biefreepjes en kaassaus
- Kippenleverpaté
- Rundergoulash met feta
- Paassalade met kip en geitenkaas
Bekijk al onze recepten