Wie is mijn slager | Wie is mijn bakker

Zomerse kipsalade

Ingrediënten
  • 3 kipfilets
  • 350 gram selderij in stukjes
  • 350 gram druiven in tweeën
  • 75 mililiter mayonaise
  • 1,5 eetlepels citroensap
  • Sla
  • Cashew noten
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Grill de kipfilets aan beide kanten totdat deze gaar is. Laat even afkoelen zodat u het eenvoudig in kleinere stukken kan versnipperen. U kunt er voor kiezen om nette blokjes te maken met een mes, of op de kip handmatig te verkleinen.

Doe de kipfilet, selderij, druiven, mayonaise, citroensap in een kom en meng dit goed. Breng op smaak met peper en zout. Zet vervolgens in de koelkast om het geheel te laten koelen en de smaken in te laten trekken.

Leg op elk bord sla en verdeel hierover de salade. Vervolgens de cashewnoten verdelen over de salades als garnering (deze als laatste toevoegen zodat ze knappiger blijven).

TIP!Ook lekker als lunch met een stukje stokbrood.

Bereidingstijd: 25 minuten

For page 28 29 zomerse kip salade

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.