Salade met chorizo
Ingrediënten voor 2 personen
- 300 gram krieltjes
- 2 rode uien
- 1 chorizoworst
- 1 courgette
- 175 gram cherrytomaatjes
- Olijfolie
- 1,5 eetlepel balsamico-azijn
- 150 gram rucola
Bereidingswijze
Snijd de uien in halve ringen, de courgette in plakjes, de chorizo in kleine stukjes en de tomaatjes doormidden.
Bak de chorizo in een pan (zonder olie). Voeg hier de krieltjes, ui en courgette aan toe. Bak dit in circa 10 minuten gaar. Voeg de balsamico-azijn toe aan het geheel. Bak de tomaatjes de laatste minuut mee.
Meng de rucola voorzichtig met de gebakken producten. Serveer direct.
Tip!
Vervang de krieltjes door witte bonen.
Probeer ook eens
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Biefstuk met banaan en ui
- Eend in het pannetje
- 2 feestelijke voorgerechten
- Aardappelomelet
- Lamskotelet met gele rijst en paksoi
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Indische kip
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Karbonades, gevuld met champignons
- Kippenleverpaté
Bekijk al onze recepten