Pasta met biefreepjes en kaassaus
Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram bieflappen
- 500 gram broccoli
- 400 gram pasta, naar keuze
- 130 gram kikkererwten
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode ui
- 150 gram geraspte kaas
- 10 gram boter
- 10 gram bloem
- 200 gram melk
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze in circa 6 minuten beetgaar. Snijd de bieflappen in reepjes. Verhit de olijfolie in de wok en bak de reepjes in ongeveer 3 minuten rondom bruin. Schep de reepjes er dan uit, maar laat het braadvocht in de wok.
Kook ondertussen de pasta naar de aanwijzingen op de verpakking. Zorg dat dit ongeveer tegelijk met de rest van de ingrediënten klaar is.
Bereidingswijze saus
Laat de boter smelten, maar laat deze niet bruin worden. Voeg de bloem toe en roer goed door. Wanneer dit goed gemengd is, voegt u de melk toe en blijf ondertussen goed roeren. Hierdoor ontstaat er een gladde saus. Voeg de geraspte kaas toe en roer dit erdoor. Eventueel verdunnen met melk of water en op smaak brengen met zout en peper.
Snijd de ui in halve ringen en maak de knoflook klein. Fruit dit aan in het vocht van de biefreepjes. Voeg hieraan de broccoli, kikkererwten, runderreepjes en kaassaus toe.
Tip! Lekker met een frisse salade.

Probeer ook eens
- Kruidenfilet gevuld met gorgonzolacrème
- Aardappelsalade met wortelen
- Soep met hele kip
- Kalfsentrecote
- Portobello's gevuld met kip en camembert
- Mediterraanse karbonades
- Kalkoensaltimbocca
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Varkensoester uit Bohemen
- Bearnaisesaus
- Cottage pie
- Gevuld broodje met kip en ananas
Bekijk al onze recepten