Stoofvlees
Ingrediënten
- Stoofvlees
- Ui
- Wortel
- Champignons
- Bloem
- Laurier
- Kruidnagel
- Bouillon
- Rode wijn
- Tomatenpuree
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.
Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.
Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.
Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.
Probeer ook eens
- Biefstuk met roquefort
- Kalfsoester (saltimbocca)
- Gevulde paprika
- Biefstuk met banaan en ui
- Gekruid rundvlees met mie
- Provencaalse koteletten
- Lamskotelet met gele rijst en paksoi
- Aardappelsalade met wortelen
- Pork Wellington
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Broccoli quiche
- Varkensfilet met korst
Bekijk al onze recepten