Stoofvlees
Ingrediënten
- Stoofvlees
- Ui
- Wortel
- Champignons
- Bloem
- Laurier
- Kruidnagel
- Bouillon
- Rode wijn
- Tomatenpuree
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.
Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.
Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.
Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.

Probeer ook eens
- Cannelloni Rosanella
- Salade met biefstuk
- Kippenborst met marsalasaus
- 2x Speklappen op de barbecue
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Zachtzure kipfilet
- Spaghetti met champignons
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Asperge met achterham
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Goulash met biefstuk
- Paassalade met kip en geitenkaas
Bekijk al onze recepten