Stoofvlees
Ingrediënten
- Stoofvlees
- Ui
- Wortel
- Champignons
- Bloem
- Laurier
- Kruidnagel
- Bouillon
- Rode wijn
- Tomatenpuree
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.
Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.
Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.
Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.

Probeer ook eens
- Runderrolletje
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Cannelloni uit de oven
- Medaillon van kip
- Eend in het pannetje
- Aspergesoep met spekreepjes
- Gevulde cordon bleu
- Tomaten gevuld met gehakt
- Mediterraanse karbonades
- Paté met vijgenchutney op toast
- Ham met frites en tomatensaus
- Shoarma in een tosti
Bekijk al onze recepten